Gezocht: Vrijwilligers Ph.D. Studenten

January 16, 2017

Gezocht:

Foundation University Amsterdam zoekt per direct twee Ph.D. studenten (7 uur per week)

 

In verband met project Research Without Borders zoekt Foundation University twee of meerdere Ph.D. studenten op het gebied van sociale wetenschappen die 5 vluchtelingen/migranten met wetenschappelijke achtergrond willen begeleiden in het verrichten van een maatschappelijk relevante onderzoek, die uiteindelijk moet leiden naar een publicatie.

De Ph.D. student/onderzoeker zorgt samen met de coördinators van dit project, voor het begeleiden van de 5 vluchtelingen-onderzoekers op het gebied van het opzetten van een onderzoekplan die past met Nederlandse / Europese wetenschappelijke normen. De Ph.D. vrijwilligers zorgen voor een goede band met elkaar en de vijf onderzoekers.

De Foundation University (opgericht in 2006) is een Christelijk-humanitair initiatief om gratis of tegen kleine vergoeding, grotendeels online, onderwijs van academisch niveau aan te bieden aan migranten, vluchtelingen en mensen in de ontwikkelingslanden met weinig of geen financiële middelen: met name aan Christelijke minderheden en in landen waar zij vervolgd worden of beperkte rechten hebben en dat ze vanwege hun geloof anders nooit zouden kunnen studeren. Artikel 26 van het Internationale verdrag voor de rechten van de mens, op grond waarvan iedereen recht heeft op onderwijs, vormt een belangrijke grondslag voor de Foundation University.

Wij zoeken iemand die:

- zelfstandig en enthousiast is
- Ph.D. student in een op het gebied van sociale wetenschappen                         

- goed en foutloos Engels kan communiceren en schrijven
- ervaring heeft met het ontwerpen en opzetten van kwalitatief en kwantitatief onderzoek                                                                                                                   

- Kan andere begeleiden in SPSS
- belangstelling heeft voor onderwijs voor migranten, vluchtelingen en mensenrechten.
- een overtuigend Christen met een hart voor sociale gerechtigheid
- goed kan plannen en overzicht kan houden

 

 

Wij bieden je:
- een afwisselende stage op een mooie plek in Amsterdam Zuidoost in een mooie gebouw met gezellige restaurantjes.
- een klein en informeel team waar veel ruimte is voor eigen initiatief en creatieve en/of vernieuwende ideeën

Belangstelling?
Stuur je motivatiebrief met CV naar office@foundationuniversity.com t.a.v.  Dr. Samuel Lee of Drs. Rien van der Toorn. 

Please reload

Featured Posts

Encyclopedia of Christian Education

March 17, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

April 8, 2020

March 2, 2019

Please reload

© Copyright by Foundation Academy of Amsterdam. 

Contact Us

Tel: +31.20.4952074 (Tue.-Thu. 10AM- 5PM)

Email: office@foundation.eu.com

Address

Bijlmerdreef 1289  

1103 TV Amsterdam, The Netherlands